Ohjelmoinnin peruskurssi Y2, kurssimateriaali

Aihepiiri: muu

Etusivulle

Aihepiiri: muu

Oma aihe


Suunnittele itse itsellesi projektiaihe ja toteuta sen mukainen projektityö. Oma aihe pitää hyväksyttää luennoitsijalla, eli lähetä hänelle sähköpostitse tehtävänanto, jossa selostetaan mitä ohjelmasi tulisi tehdä. Lähetä ehdotus ajoissa - ei juuri ennen valinta-deadlinea. Valitse "Oma aihe" aihevalinnan avulla vasta kun olet saanut kuittauksen aiheen hyväksymisestä.

Omilla aiheilla ei ole juurikaan erityisrajoituksia, paitsi että ne eivät saa olla kovin samankaltaisia kuin muut kurssilla tarjolla olevat aiheet eikä niiden aihepiiriin perehtyminen saa aiheuttaa kohtuutonta vaivaa vastaavalle assistentille. Aihe-ehdotuksia saatetaan hylätä myös muista syistä (esim. jos kyseinen aihe on aiemmin ollut kurssin vakioaiheena ja on sittemmin poistettu, tai jos aiheeseen löytyy runsaasti valmiita toteutuksia Internetistä). Kaikki aiheet eivät myöskään sovellu ohjelmointiprojekteiksi koska niiden toteutuksista tulisi liian yksinkertaisia tai muuten huonosti olio-ohjelmointia hyödyntäviä.

Joskus kysytään myös, kelpaako joku toisella kurssilla tai töissä tehty tai tehtävä ohjelma. Ei kelpaa. Ohjelman on oltava itsenäinen, tätä kurssia varten tehty tuotos.

Etusivulle